WINGS — กำเนิดใหม่แห่ง DAO

WINGS — กำเนิดใหม่แห่ง DAO

3325

WINGS — กำเนิดใหม่แห่ง DAO [WingsTH]

WINGS คือแพลทฟอร์มที่สร้างขึ้นโดยสัญญาอัจฉริยะมีความยืดหยุ่นสามารถทำงานได้บนหลายบล็อกเชน WINGSแพลทฟอร์มช่วยให้การสร้าง บริหาร จัดการ และมีส่วนร่วมใน DAO (องค์กรไร้ศุนย์กลางที่ทำงานอัตโนมัติผ่านสัญญาอัจฉริยะบนบล็อกเชน) ผ่านการคาดการณ์ตลาดและแชทบอท

WEBSITESLACKTELEGRAMTWITTERFACEBOOKNEWS

QQ GROUP: 198960556

สรุปสาระสำคัญ

เริ่มเปิดรับการสนับสนุนวันที่ 18 พ.ย. 2559 https://wings.ai

จำนวนเหรียญทั้งหมด 100,000,000 WINGS จัดสรรดังนี้

 • ทีมงาน เหรียญรางวัล ที่ปรึกษา ประชาสัมพันธ์และมูลนิธิ : 25ล้านเหรียญ
 • สำหรับแจกจ่ายให้นักลงทุน 75ล้านเหรียญ

การจัดสรรเหรียญตามแต่ละสกุลเงินที่เปิดรับ

โบนัสสำหรับนักลงทุนแบ่งเป็นสองส่วน

 • โบนัสสำหรับผู้ที่มีวิสัยทัศน์: +10% สำหรับทุกคนที่ลงทุนในช่วง10,000BTCแรก
 • โบนัสตามระยะเวลาจะถูกจัดสรรดังรูปข้างล่าง

เป้าหมายของWINGS (หากบรรลุการลงทุนตามเป้าที่วางไว้)

อ่านรายละเอียดเพิ่มเติมได้ที่นี่

คุณสมบัติและความสามารถของWINGS

ความสามารถที่ทันสมัย

ด้วยคุณสมบัติที่สนับสนุนบล็อกเชนดังๆ เริ่มต้นจาก Ethereum และ Bitcoin (ผ่าน Rootstock) ผนวกกับการใช้งานผสาน AI ที่จะเป็นผู้ช่วยให้คุณบน messenger ยอดฮิตอย่าง telegram โดยมีคำสั่งการใช้งานที่หลากหลาย Wings ตั้งใจจะสร้างแพลตฟอร์ม ที่ง่ายต่อการใช้งานสำหรับทุกๆคน

สตารทอัพต่างๆ หรือแม้แต่นักลงทุนที่คิดจะตั้งบริษัทใหม่สามารถที่จะยืนข้อเสนอได้ง่ายๆ โดยที่ผู้ที่ถือครอง token ของ wings สามารถที่จะพิจารณาข้อเสนอต่างๆและเลือกเข้าร่วมลงทุนในโปรเจคที่น่าสนใจที่จะสนับสนุนการเติบโต

สนทนาในระบบ UX

เทคโนโลยีแชทบอทนั้นมอบการสื่อสารที่หลากหลาย อ้างอิงจาก แชทบอท API ของ telegram ที่ประสบความสำเร็จนี้ แม้แต่บริษัทหลักๆอย่างๆ Facebook หรือ Microsoft ก็ได้เริ่มที่จะทำแชทบอทของตัวเองเช่นกัน แชทบอทจะช่วยให้ควบคุมและจัดการ DAO ได้ง่ายขึ้น เพิ่มประสบการณ์การใช้งานที่ผู้ใช้ไม่สามารถหาได้จากที่อื่นแพลตฟอร์มของ Wings จะผนวกความสามารถเหล่านี้เพื่อให้ผู้ใช้บริหารจัดการ DAO ผ่าน messenger และเพิ่มการมีส่วนร่วมของผู้ใช้ที่มีต่อ DAO

The DAO องค์กรอิสระแบบกระจายอำนาจ

Wings นั้นจะถูกควบคุมโดยสมาชิกของ Wings จะไม่มีคนหนึ่งคนใดที่มีอำนาจควบคุมทั้งหมด ผู้ที่เป็นเจ้าของ Wings จะได้สิทธ์ที่จะได้รับ token ต่างๆที่สร้างอยู่บน wings แพลตฟอร์ม แปลง่ายๆว่าหากคุณถือครอง Wings token อยู่คุณจะได้ครอง token ใหม่ต่างๆ ที่สร้างบน wings แพลทฟอร์มทันทีที่เปิดตัว ท่านที่ถือครอง token Wings ก็มีสิทธ์ที่จะโหวทรับหรือปฏิเสธข้อเสนอต่างๆเช่นเดียวกัน

ไม่จำเป็นต้องเขียนโค๊ดเป็น

ความเรียบง่ายสำคัญที่สุด! Wingsแพลตฟอร์มจะมอบประสบการณ์อันแสนวิเศษโดยไม่จำเป็นต้องมีความรู้ในภาษา Solidity หรือ Serpent ต้องขอบคุณWingsจริงๆที่ทำให้ทุกคนที่มี smartphone สามารถเข้าร่วมและจัดการ DAO ได้อย่างเรียบง่าย

การเปิดตัวข้อเสนอ DAO นั้นก็ไม่จำเป็นต้องเขียนภาษาใดๆ เพียงแค่ใช้ step-by-step วิซารด์ของเรา ผู้สร้างDAO ก็สามารถยื่นข้อเสนอต่อ wings และอ่านข้อคิดเห็นและผลตอบรับได้จากที่ไหนก็ได้ผ่านทางโปรแกรมเมสเซนเจอร์ยอดนิยม

การมีส่วนร่วมแบบอัตโนมัติ

อย่าพลาด! สมาชิกWingsสามารถฝากเงินลงทุน ผ่าน Smart Contract ที่ควบคุมโดยแอพกระเป๋าสตางค์ โดยสามารถตั้งค่าที่ท่านต้องการลงทุนในโปรเจคต่างๆกระจายไปตามความต้องการของท่านตามที่ท่านตั้งค่าเอง

KYC และการโหวท

บริษัทต่างๆที่ต้องการจะเปิดตัวหรือยื่นโปรเจคต่อ Wings นั้นจำเป็นต้องเปิดเผยรายละเอียดและผ่านขั้นตอน KYC (know your customer หรือผ่านการกลั่นกรองจากWings ที่ต้องรู้จักลูกค้าทีุ่กคนดีก่อนที่จะให้ใช้บริการ)และยังต้องได้รับการโหวทจากชุมชนก่อนที่จะได้รับการยิมยอมให้ยื่นข้อเสนอเพื่อให้ ผู้ถือwings token พิจารณา ด้วยขั้นตอนนี้จะช่วยกำจัดการหลอกลวงและโครงการที่ไม่มีประโยชน์ต่อนักลงทุนออกไป อีกทั้งยังเป็นการช่วยให้ชุมชนของWings ได้พิจารณาเฉพาะโปรเจคชั้นยอดที่ก่อให้เกิดการเปลี่ยนแปลงเท่านั้น

ระบบชื่อเสียง

Wings จะมีคุณสมบัติ Web-of-Trust ซึ่งจะมีการจัดอันดับความน่าเชื่อถือและประสิทธิภาพของผู้สร้างDAO ดังนั้นคนที่มีอันดับสูงก็จะสามารถเปิดตัวโปรเจคใหม่ได้ง่ายขึ้น เพราะไม่จำเป็นต้องผ่านการตรวจสอบที่ซับซ้อนและต้องการคะแนนโหวทผ่านไม่มากเนื่องจากมีความน่าเชื่อถืออยู่แล้ว ระบบWeb-of-Trust นี้ยังช่วยไม่ให้ผู้เข้าร่วมเอาเปรียบระบบอีกด้วย

การมีส่วนร่วม

ทำตามคนที่ทำสำเร็จ! ผ่านระบบการมีส่วนร่วมแบบอัตโนมัติและระบบชื่อเสียง สมาชิกแพลตฟอร์มสามารถเลือกที่จะตัดสินใจโดยการ“follow”คนที่ตัดสินใจได้ถูกต้องโดยเลียนแบบการกระทำแบบพวกเขา

กรอบทางกฏหมายและกลุ่มที่ปรึกษา

Wings จะมอบข้อแนะนำกรอบทางกฎหมายแก่บริษัทและนักลงทุนเพื่อช่วยในการเข้าใจถึงขอบเขตทางกฎหมายและปกป้องพวกเขาเองจากปัญหาที่อาจจะเกิดขึ้น กลุ่มที่ปรึกษาเองก็พร้อมที่จะให้ข้อแนะนำทางกฏหมาย ลิขสิทธ์ทางการค้าต่อบรฺษัทต่างๆ

ข้อเสนอที่มีความมุ่งมั่น

Wings จะเปิดตัวพร้อมกับ ข้อเสนอเกรด A ที่จะมอบความได้เปรียบให้แก่นักลงทุนที่ต้องการลงทุนกับ wings โดยโปรเจคเหล่านั้นมีผู้อยู่เบื้องหลังวงการ cryptocurrency หลายคนที่มีชื่อเสียง เพราะพวกเขามีความเชื่อมั่นให้แก่ wingsแพลตฟอร์ม

ผู้ครอบครอง DAO

ผู้ถือครอง DAO token บน Wingsแพลตฟอร์ม สามารถที่จะ:
• ได้รับ token บางส่วนจากโครงการในอนาคต
• โหวท โปรเจค DAO ใหม่ๆ ที่จะยื่นเสนอต่อ Wings แพลทฟอร์ม
• มีส่วนร่วมใน ข้อเสนอ DAO ผ่านเว็บWings หรือเมสเซนเจอร์ยอดนิยม
• ให้คะแนน/ถูกให้คะแนน ในระบบชื่อเสียงของWings
• ประหยัดเวลาและโอกาสด้วยระบบการมีส่วนร่วมแบบอัตโนมัติ
• ติดตามการตัดสินใจของผู้นำชุมชนด้วยโมเดลของการมีส่วนร่วม
• เป็นผู้นำชุมชนซะเอง และได้รับtoken ทุกครั้งที่มีคนทำตามการตัดสินใจของคุณ

ผู้สร้าง DAO

Wings แพลตฟอร์ม มอบความสามารถเหล่านี้ให้คุณ
• ติดตั้งและจัดการ DAO โดยไม่ต้องมีความรู้เชิงลึกทางด้านการเขียนโปรแกรม
• ใช้ Wingsแพลตฟอร์มในการเปิดตัวโปรเจคของคุณ รวมทั้งจัดการและติดต่อกับผู้สนับสนุนโปรเจคของคุณ
• จัดการและบริหารเงินทุนที่คุณได้รับอย่างปลอดภัย
• ได้เปรียบจาก กรอบทางกฏหมายและกลุ่มที่ปรึกษา ที่Wingsเตรียมไว้ให้
• ใช้ Ethereum Virtual Machine (EVM) และ Rootstock (EVM for Bitcoin)
• ได้รับการจัดอันดับจากสมาชิก

ทีมงาน

Stas Oskin
นักพัฒนาหลักด้านซอฟท์แวรและด้านธุรกิจ

เขามีประสบการณ์มากกว่า10ปีด้านวิศวะกรรม พัฒนาและจัดการซอฟท์แวร์ กลุ่ม
เมฆ สุขภาพ เงินดิจิตัล สินค้าเพื่อการบริการและสังคม Stasยังเป็นนักลงทุนด้านการเงินผู้ชื่นชอบเงินดิจิตัลและบล็อกเชนเป็นพิเศษ เขายังเป็นLife hackerผู้มีสูตรลับในการใช้ชีวิตมากมาย

Boris Povod
นักพัฒนาบล็อกเชน

Boris เป็นนักพัฒนาบล็อกเชนซึ่งมีประสบการณ์หลายปีในด้านนี้ ในอดีตนั้นBorisเคยเป็นผู้ร่วมก่อตั้งและเป็นหัวหน้านักพัฒนาที่Crypti นอกเหนือจากนี้เขายังเป็นที่ปรึกษาให้LISKอีกด้วย เขาเป็นแฟนพันธ์แท้ของหนังชุดGame of Thronesแต่ไม่ค่อยมีเวลาดูเท่าไหร่เนื่องจากภารกิจอันมากมาย

Sebastian Stupurac
หัวหน้าฝ่ายโครงการและผลิตภัณฑ์

เขาเป็นผู้ที่เชื่อในเทคโนโลยีบล็อกเชนและคริปโตซึ่งเขามีส่วนเกี่ยวข้องมาตั้งแต่ปี2013 Sebastianเรียนจบด้านสารสนเทศและมีประสบการณ์มากมายเกี่ยวกับสารสนเทศ การบริหารคนและผลิตภัณฑ์ การบริการลูกค้า เขายังเป็นนักลงทุนผู้มีวิสัยทัศน์อีกด้วย

Pavel Nekrasov
นักพัฒนาอาวุโส

เขามีประสบการณ์เกี่ยวกับการพัฒนาด้านเทคโนโลยีอินเตอเน็ทที่เชื่อมต่อเข้ากับอุปกรณ์ต่างๆและการพัฒนาบล็อกเชน Pavelเป็นหนึ่งในนักพัฒนาหลักของCrypti เขาเรียนจบทางด้านการเงิน

Nikolay Taymanov
ผู้จัดการชุมชนยุโรปตะวันออก

Nikolay เป็นนักลงทุนและเทรดเดอร์ด้านคริปโตซึ่งโฟกัสไปที่โครงการบล็อกเชน2.0 Nikolayเคยทำงานเกี่ยวกับธุรกิจการพนันเขาเคยเป็นหัวหน้าแผนกด้านการประชาสัมพันธ์ของเว็บพนันออนไลน์แห่งหนึ่ง ในปี2015นั้นNikolayตัดสินใจออกจากงานเพื่อมาศึกษาต่อด้านบล็อกเชน เขาจบปริญญาโทจากมหาวิทยาลัยรัฐแห่งมอสโก ในเวลาว่างเขาชอบขับมอเตอไซต์และเล่นหมากรุก

Dominik Zynis
การตลาดและการสื่อสาร

Dominik มีความต้องการที่จะสร้างระบบนิเวศทางเศรษฐกิจที่ยั่งยืนสำหรับทุกคน เขาเชื่อว่าเครือข่ายแบบp2p และบล็อกเชนเทคโนโลยีคือคำตอบ Dominikเคยทำงานที่ Omni Protocol, Siemens/eMeter, Oracle, และ State ซึ่งเป็นบริษัทที่โปรโมทJSON เขาจบปริญญาตรีด้านเศรษฐศาสตร์และกำลังจะจบปริญญาโทด้านการจัดการอุตสาหกรรมจาก Blekinge Tekniska Högskola

Serguei Popov
ที่ปรึกษาทางเทคนิค

Serguei เป็นนักคณิตศาสตร์ชาวบราซิลที่เกิดที่รัสเซีย เขาจบปริญญาเอกจาก Moscow State University ในปี1997 หลังจากนั้นเขาย้ายไปBrazilเพื่อทำงานในด้านกระบวนการสโตคาสติก Sergueiเป็นผู้ที่ชื่นชอบในคริปโตมาหลายปี เขาชอบความท้าทายทางคณิตศาสตร์และขั้นตอนวิธีการที่ซับซ้อน

Alex Sazonov
นักพัฒนาอาวุโส

เขาเป็นนักพัฒนาซอฟต์แวร์ที่มีประสบการณ์มากกว่า10ปี รวมถึงมีประสบการณ์6 ปีในภาคการธนาคาร เขาสนใจด้านการเรียนรู้ของเครื่องจักรและบล็อกเชนเทคโนโลยี Alex จบปริญญาตรีด้านระบบสารสนเทศ

Lior Zysman
ที่ปรึกษาด้านกฏหมาย

Lior เป็นทนายความขององค์กรที่ให้คำปรึกษานักลงทุนที่เพิ่งเริ่มต้นในการระดมทุนและสกุลเงินดิจิตอล เขากำลังทำงานด้านองค์กรไร้ศูนย์กลางอัตโนมัติที่ไม่แสวงหาผลกำไร (ได้ตำแหน่งรองชนะเลิศจากงาน Consensus 2016 Hackathon กับ DAOการกุศล) Lior จบปริญญาตรีด้านกฏหมายและการบริหารธุรกิจจาก Tel Aviv university

Nimrod Back
ที่ปรึกษาโครงการ

Nimrod เป็นนักประดิษฐ์ นักพัฒนาซอฟท์แวร์และเป็นที่รู้จักด้านการระดมทุน ผลงานแรกของเขาที่ชื่อว่าPressy นั้นได้รับความสำเร็จอย่างล้นหลามผ่านโครงการ Kickstarter หลังจากนั้นNimrod ก็ได้สร้างโปรเจคใหม่อย่างBoogie Diceและก็ประสบความสำเร็จด้านการระดมทุนเช่นกัน เขายังช่วยหลายๆโครงการให้สามารถระดมทุนได้ตามเป้า

Eric Gu
ที่ปรึกษาด้านการตลาด

Ericเป็นผู้จัดงาน Bitcoin Shanghai Meetup เขาเป็นผู้เชียวชาญด้านITเริ่มจากการเป็นโปรแกรมเมอร์และตลอดสายงานของเขา เขาได้เรียนรู้ด้านการบริหารจัดการโครงการมากมายและยังชอบการเผชิญกับความท้าทายใหม่ๆ

Matt Elias
ที่ปรึกษาด้านการวางแผน

ผู้เชียวชาญด้านกฏหมายเกี่ยวกับบิทคอยน์ เงินดิจิตัล และเทคโนโลนีไร้ศูนย์กลาง ในปี2011เขาเขียนเกี่ยวกับการพิจารณาทางกฏหมายเกี่ยวกับบิทคอยน์/เงินสดออนไลน์ เขาเคยให้การปรึกษากับธุรกิจและองค์กรต่างๆเช่น Nomos Labs LLC., formerly; Counterparty, Mastercoin/Omni Protocol, FCC (Federal Communication Commission)

คำถามที่พบบ่อย

Q: Wings แตกต่างจาก ‘The DAO’ (Dao Hub) อย่างไร?
A: ถึงแม้เราจะได้รับแรงบันดาลใจจากThe DAO แต่Wingsก็มีหลายสิ่งที่แตกต่างกันอย่างชัดเจนอย่างเช่น

 • DAOใหม่ที่เปิดตัวบน Wings โดยเจ้าของธุรกิจหรือบริษัทจะสามารถสร้างเหรียญของตนเองได้ โดยขึ้นอยู่กับการตัดสินใจของชุมชนว่าจะสนับสนุนเท่าไหร่
  The DAO ถูกจำกัดโดยจำนวนเงินทั้งหมดที่ระดมทุนได้ และทุกๆโปรเจคที่ยื่นข้อเสนอจะต้องนำเงินจากกองกลางมาลงทุน
 • ส่วนหนึ่งของเหรียญที่สร้างโดยDAOที่เปิดตัวบนWings จะถูกจัดสรรให้แก่ผู้ถือครองเหรียญWings เหรียญพวกนี้มีพื้นฐานมาจาก EVM เพราะฉะนั้นจึงสามารถทำธุรกรรมและใช้ศักยภาพของสัญญาอัจฉริยะได้อย่างเต็มที่
  The DAO นั้นไม่สามารถสร้างเหรียญของแต่ละโปรเจคได้นอกไปเสียจากว่าผู้สร้างจะเปิดลงประชามติ ซึ่งเป็นการจำกัดความยืดหยุ่นของโครงการ
 • Wings เป็นสนับสนุนบล็อกเชนที่หลากหลาย สามารถทำงานร่วมกับแพลทฟอร์มสัญญาอัจฉริยะหลักๆนั่นหมายความว่าผู้สร้าง DAOสามารถที่จะขายเหรียญผ่านสกุลเงินได้ทั้ง BTC และ Ethereum เพื่อลดความเสี่ยงความผันผวนของสกุลเงินดิจิตัลสกุลเดียว
  The DAO จำกัดแค่เพียง Ethereum สกุลเดียวเท่านั้น ซึ่งยังถือว่าไม่สเถียรนักในแง่ของราคาเมื่อเทียบกับ Bitcoin
 • Wings นำเสนอให้ เครื่องมือด้านกฎหมายและกฎระเบียบให้แก่ บริษัท และบุคคลที่ต้องการที่จะเปิดตัวโครงการ DAOบนแพลทฟอร์มWings รวมไปถึงการเข้าถึงเครือข่ายที่ปรึกษาด้านกฏหมายที่มีความเชี่ยวชาญด้านสกุลเงินดิจิตัล
  The DAO จะมอบเฉพาะเงินทุนให้แก่เจ้าของโครงการโดยปล่อยให้เจ้าของโครงการจัดการเรื่องเกี่ยวกับกฏหมายและระเบียบด้วยตนเอง
 • Wings เน้นประสบการณ์ความเรียบง่ายและความลื่นไหลสำหรับผู้ที่ต้องการมีส่วนร่วมในโครงการDAOต่างๆ โดยไม่จำเป็นต้องมีความรู้ด้านสัญญาอัจฉริยะหรือต้องเรียนรู้การเขียนภาษาคอมพิวเตอร์ใดๆ
  The DAO จำเป็นต้องมีความรู้ในการใช้ Mist wallet ในการสร้างการลงคะแนน หรือส่งข้อเสนอต่างๆ

Q: ใครบ้างที่ต้องใช้งานWings?
A: จุดประสงค์ของWings คือการทำให้DAOและสัญญาอัจฉริยะเป็นสิ่งที่เข้าถึงได้ง่ายสำหรับทุกๆคน ใครก็ตามที่คิดจะสร้างDAOของตัวเอง หรือนักลงทุนที่มองหาโปรเจคดีๆอนาคตไกลนั้น Wingsคือคำตอบ

Q: Wings จะเป็นแพลทฟอร์มไร้ศูนย์กลางหรือไม่?
A: ถูกต้อง เราตั้งใจจะให้ Wings เป็นแพลทฟอร์มไร้ศูนย์กลางเต็มรูปแบบ แม้ว่าในเบื้องต้นอาจจะต้องทำงานแบบ hybrid ไปก่อนเพื่อย่นระยะเวลาในการทำการตลาด แต่แพลทฟอร์มไร้ศูนย์กลางจะเป็นเป้าหมายหลักของเรา

Q: ผู้ถือเหรียญWings จะได้รับเหรียญใหม่จากผู้สร้างDAOบนแพลทฟอร์ม?
A: ทุกๆDAOจะมีเหรียญเป็นของตนเอง ซึ่งแตกต่างไปจากเหรียญของWings เมื่อไหร่ก็ตามที่มีการเปิดตัวโปรเจคDAO โปรเจคนั้นๆจะต้องจัดสรรเหรียญของตัวเองส่วนหนึ่งเพื่อมอบให้แก่ผู้ถือเหรียญWingsในฐานะ “ค่าใช้จ่ายในการใช้แพลตฟอร์ม” ผู้ถือเหรียญWingsทุกคนเป็นเหมือนเจ้าของแพลทฟอร์มWings

ตัวอย่าง:
1. นายสมชายมีเหรียญWingsคิดเป็นสัดส่วนของ1%จากเหรียญทั้งหมด
2. มีโปรเจคใหม่เปิดตัวบนWingsชื่อเหรียญข้าวเหนียว โดยโปรเจคนี้สร้างเหรียญข้าวเหนียวมา 100ล้านเหรียญ

3.เหรียญข้าวเหนียวจะจ่าย2ล้านเหรียญให้แก่Wingsเป็นค่าใช้จ่ายการใช้งานแพลทฟอร์ม

4. เหรียญข้าวเหนียวจำนวน2ล้านเหรียญจะถูกจัดสรรให้แก่ผู้ถือเหรียญWingsตามสัดส่วนการถือครอง

5.นายสมชายมีWingsอยู่ 1% ก็จะได้สัดส่วนเหรียญข้าวเหนียวคิดเป็น 1% จาก2ล้านเหรียญ = 2หมื่นเหรียญข้าวเหนียว

6.นายสมชายจะได้ส่วนแบ่งเป็นเหรียญจากทุกๆDAO ที่เปิดตัวบนWings

Q: การใช้Wingsแพลตฟอร์มมีค่าใช้จ่ายหรือไม่?
A: สำหรับผู้ใช้นั้นการสนับสนุนและจัดการDAOสามารถทำได้ฟรี แต่สำหรับผู้สร้างDAOจำเป็นต้องเสนอเหรียญจำนวนหนึ่งเพื่อมอบให้แก่ผู้ถือครองเหรียญWings

Q: ทำไมถึงต้องใช้Wingsในการสร้าง DAO?
A: นอกเหนือไปจากการที่WingsสนับสนุนRootstock และ Ethereumแล้ว Wingsยังมุ่งเน้นไปที่การดำเนินการมากกว่ารายละเอียดทางเทคนิค ทุกๆคนสามารถDAO ใหม่ได้โดยผ่านการตรวจสอบจากชุมชน ช่วยให้สามารถสร้างโปรเจคที่มีคุณภาพ Wingsเองยังช่วยให้การจัดการโครงการ การเข้าถึงผู้มีส่วนร่วม และการขอคำปรึกษาด้านกฏหมายเป็นเรื่องง่ายสำหรับผู้สร้างDAO

Q: Wings จะเป็นDAO(องค์กรไร้ศุนย์กลางที่ทำงานอัตโนมัติ)หรือไม่?
A: ถูกต้อง Wingsจะเป็นDAOที่อยู่ภายใต้การควบคุมของชุมชน

Q: Wings DAO จะเริ่มเมื่อไหร่?
A: เราจะเปิดให้การสนับสนุนในวันที่ 18 พ.ย. 2559 โดยสามารถดูรายละเอียดการระดมทุนได้ที่นี่

Q: คุณสามารถเปิดเผยข้อมูลเกี่ยวกับWings DAOได้หรือไม่?
A: คุณสามารถอ่านรายละเอียดของWings ได้แล้วที่นี่

ผู้ที่สนใจจะลงทุนใน Wings สามารถดูข้อมูลเพิ่มเติมได้จาก link ข้างล่าง และอย่าพลาดโอกาสในการได้รับ EGGS token ฟรีจาก Wings เพียงแค่กดไลค์และกดติดตาม โดยดูข้อมูลและรายละเอียดได้จากบทความที่ผมเขียนไว้ที่นี่

Wings ในพาดหัวข่าวต่างๆ

2016–05–20 — CoinTelegraph: Bitcoin’s Biggest Miner Invests in Wings Development to Make DAO Mainstream
http://cointelegraph.com/news/bitcoins-biggest-miner-invests-in-wings-development-to-make-dao-mainstream

2016–05–26 — FinSMEs: Blockchain, ChainLab Receives Investment from Bitmain Technology
http://www.finsmes.com/2016/05/blockchain-chainlab-receives-investment-from-bitmain-technology.html

2016–05–26 StreetInsider: Bitmain invests in ChainLab, developers of Wings, to accelerate blockchain innovation
http://www.streetinsider.com/Press+Releases/Bitmain+invests+in+ChainLab,+developers+of+Wings,+to+accelerate+blockchain+innovation/11679658.html

2016–05–27 — EconoTimes: Blockchain startup ChainLab announces undisclosed seed investment from Bitmain
http://www.econotimes.com/Blockchain-startup-ChainLab-announces-undisclosed-seed-investment-from-Bitmain-214139

2016–05–27 — Blockchain News: ChainLab Gets Investment from Bitmain to Accelerate Blockchain Innovation
http://www.the-[Suspicious link removed]/2016/05/27/chainlab-gets-investment-bitmain-accelerate-blockchain-innovation/ see https://bitcointalk.org/index.php?topic=1489060.new#new

2016–05–27 — CryptoCoinNews: Bitcoin Mining Developer Bitmain Invests in Blockchain Startup ChainLab
https://www.cryptocoinsnews.com/bitcoin-mining-developer-bitmain-invests-blockchain-startup-chainlab/

2016–05–27 — AllCoinsNews: Bitmain Seed Investment in ChainLab’s Wings to Accelerate Blockchain Innovation
http://allcoinsnews.com/2016/05/27/bitmain-seed-investment-in-chainlabs-wings-to-accelerate-blockchain-innovation/

2016–06–16 — Steemit: Wings Platform — DAO Innovator
https://steemit.com/cryptonews/@jwiz168/wings-platform–dao-innovator

2016–06–06 — Steemit: How ‘Wings’ DAO Aims to Solve The Biggest Obstacles Faced by ‘Decentralized Autonomous Organizations’
https://steemit.com/cryptonews/@acidsun/how-wings-dao-aims-to-solve-the-biggest-obstacles-faced-by-decentralized-autonomous-organizations

2016–06–06 — Cryptorials: How ‘Wings’ DAO Aims to Solve The Biggest Obstacles Faced by ‘Decentralized Autonomous Organizations’
http://cryptorials.io/how-wings-dao-aims-to-solve-the-biggest-obstacles-faced-by-decentralized-autonomous-organizations/

2016–06–07 — Forklog: Ex-Crypti Devs and Chainlab to Launch a Platform for Creation of DAO
http://forklog.net/crypti-and-chainlab-to-launch-a-platform-for-creation-of-dao/

2016–06–07 — FINANCIAL UNDERGROUND KINGDOM: JUNE 2016 ALTCOINS REPORT — COINS AND PROJECTS TO INVEST IN FOR PROFITS
http://fuk.io/june-2016-altcoins-reports-coins-and-projects-to-invest-in-for-profits/

2016–06–08 — News.blockchain.hk: Wings-跨链智能合约及DAO管理平台
http://news.blockchain.hk/wings/

2016–06–09 — LiveBitcoinNews: Meet Wings The DAO Creation Platform
http://www.livebitcoinnews.com/meet-wings-the-dao-creation-platform/

2016–06–17 — Steemit: Altwars! Episode 3: The Wings DAO & The DAO.
https://steemit.com/crypto-news/@kanoptx/altwars-episode-3-the-wings-dao-the-dao

2016–06–20 — Steemit: Smart Contract the Right Way with Wings DAO Platform
https://steemit.com/smart/@jwiz168/smart-contract-the-right-way-with-wings-dao-platform

Wings ในภาษาต่างๆ

Pусский
– Запущена русскоязычная ветка Wings! https://bitcointalk.org/index.php?topic=1482690.0

Chinese
Wings 平台 — DAO独角兽的孵化基地,即将上线 https://bitcointalk.org/index.php?topic=1483562 — thanks Mandy1749

Pilipinas
WINGS — Where DAO Unicorns Are Born https://bitcointalk.org/index.php?topic=1492691.0 — thanks coinmenace

Indian — Hindi
WINGS — Where DAO Unicorns Are Born — https://bitcointalk.org/index.php?topic=1495361 — thanks
rajeshgarnaik

Dutch
WINGS — De Plek Waar DAO Unicorns Geboren Worden — https://bitcointalk.org/index.php?topic=1494966 thanks twistelaar

German
WINGS — Wo DAO Einhörner geboren werden — https://bitcointalk.org/index.php?topic=1495010 thanks mxnsch

Indonesian
WINGS — Unicorn DAO Lahir — https://bitcointalk.org/index.php?topic=1494946.0 thanks hananl1styo

Romanian
WINGS — Unde Sunt Nascuti Inorogii DAO — https://bitcointalk.org/index.php?topic=1496872.0 thanks ltcrstrbrt

Korean
WINGS — DAO 가 창조되는 곳 — https://bitcointalk.org/index.php?topic=1495680 thanks bitcoinuserz[/size] thanks bitcoinuserz

Français
WINGS — Là Où Naissent Les Licornes DAO https://bitcointalk.org/index.php?topic=1502344 thanks Jcga

Italiano
WINGS — Dove nascono gli unicorni DAO
https://bitcointalk.org/index.php?topic=1501721.0 thanks Pompobit

Arabic
WINGS — أين DAO يونيكورن يولدون
https://forum.bitcoin.com/arabic/wings-dao-t8662.html thanks recitestores

Ελληνικά (Greek)
WINGS — Where DAO Unicorns Are Born https://bitcointalk.org/index.php?topic=1510519
thanks BitcoinExpert

Español (Spanish)
WINGS — Donde nacen los Unicornios DAO https://bitcointalk.org/index.php?topic=1510868 thanks bhokor

Português (Portuguese)
WINGS — Onde os Unicórnios DAO nascem
https://bitcointalk.org/index.php?topic=1513520.0 thanks
kanoptx
and https://bitcointalk.org/index.php?topic=1494677.0 thanks leandroeel

Swedish
WINGS — Där DAO enhörningar föds
https://bitcointalk.org/index.php?topic=1531349.0 thanks 110110101

คนไทย (Thai)
WINGS — กำเนิดใหม่แห่ง DAOhttps://medium.com/thaicc/wings… thanks Saknan

Polski
WINGS — Tu gdzie rodzą się DAO
https://bitcointalk.org/index.php?topic=1524001.new#new thanks mike77777

Hrvatski (Croatian)
WINGS — Gdje DAO jednorozi su rođeni
https://bitcointalk.org/index.php?topic=1526413.new#new thanks Psynthax

Ukrainian
WINGS — DAO Космодром!
http://bitcoingarden.tk/forum/index.php?topic=8661.0
thanks spandreev

Slovenian
WINGS — Kjer se rojevajo DAO Samorogi
http://bitcoingarden.tk/forum/index.php?topic=9296.new#new thanks Simple585

Wings บล็อก https://th.blog.wings.ai/

Wings เผยข้อมูลการระดมทุน

Wings แจกเหรียญรางวัล

WINGS ระบบเหรียญและตราสัญลักษณ์

WINGS DAO แชทบอท สวัสดีชาวโลก

3325 COMMENTS

 1. First off I want to say superb blog! I had a quick question which I’d like to ask if
  you don’t mind. I was interested to find out how you center yourself
  and clear your thoughts prior to writing. I have had difficulty clearing
  my mind in getting my ideas out there. I do take pleasure in writing however it just
  seems like the first 10 to 15 minutes are wasted simply just trying to
  figure out how to begin. Any recommendations or hints?
  Appreciate it!

 2. Hello, There’s no doubt that your website could possibly be having
  internet browser compatibility issues. When I take a look at your blog in Safari, it looks
  fine but when opening in IE, it’s got some overlapping issues.

  I merely wanted to provide you with a quick heads up!
  Besides that, fantastic site!

 3. Simply wish to say your article is aas astounding.
  The clearness in your post iis just excellent and i ccan assme you’re an expert on tnis subject.
  Fine with your permission allow me to grab your feed
  to keep up to date with forthcoming post. Thaanks a
  million annd please continue the gratifying work.

 4. I’ve been browsing online more than 3 hours today,
  yet I never found any interesting article like yours. It’s pretty worth enough for me.
  In my opinion, if all website owners and bloggers made good
  content as you did, the web will be a lot more useful than ever
  before.|
  I could not resist commenting. Very well written!|
  I will right away take hold of your rss as I can’t find your e-mail subscription hyperlink or
  newsletter service. Do you’ve any? Kindly permit me realize so
  that I could subscribe. Thanks.|
  It’s the best time to make some plans for the future and it is time to be happy.
  I have read this post and if I could I desire to suggest you few interesting things or tips.
  Maybe you can write next articles referring to this article.
  I desire to read even more things about it!|
  It’s perfect time to make some plans for the longer term and it’s
  time to be happy. I’ve read this put up and if I could I desire to counsel you few interesting issues
  or advice. Perhaps you can write next articles relating
  to this article. I desire to read more issues about it!|
  I have been surfing on-line greater than 3 hours as of late, yet I by no means
  found any interesting article like yours. It is lovely worth sufficient for me.
  In my view, if all website owners and bloggers made excellent content material as you did, the net
  can be much more useful than ever before.|
  Ahaa, its good dialogue about this article at this place at
  this website, I have read all that, so now me also commenting at
  this place.|
  I am sure this post has touched all the internet viewers, its really really good
  piece of writing on building up new webpage.|
  Wow, this post is fastidious, my sister is analyzing such things, so I am going to inform her.|
  bookmarked!!, I love your site!|
  Way cool! Some very valid points! I appreciate you writing this
  write-up and also the rest of the website is very good.|
  Hi, I do think this is an excellent site. I stumbledupon it
  😉 I am going to return once again since i have bookmarked it.

  Money and freedom is the best way to change, may you be rich and continue to help other people.|
  Woah! I’m really enjoying the template/theme of this blog.
  It’s simple, yet effective. A lot of times it’s very hard to get that “perfect balance” between usability
  and visual appeal. I must say you’ve done a awesome
  job with this. Additionally, the blog loads super fast for me on Firefox.
  Excellent Blog!|
  These are in fact fantastic ideas in regarding blogging. You have touched some nice points here.
  Any way keep up wrinting.|
  I like what you guys are up too. This sort of clever
  work and coverage! Keep up the very good works guys
  I’ve incorporated you guys to my personal blogroll.|
  Hi! Someone in my Facebook group shared this site with us so I came to look it over.

  I’m definitely loving the information. I’m bookmarking and will be tweeting this to my followers!
  Outstanding blog and fantastic style and design.|
  Everyone loves what you guys tend to be up too.
  Such clever work and coverage! Keep up the good works guys I’ve included you guys
  to my blogroll.|
  Hey there would you mind sharing which blog platform you’re using?

  I’m planning to start my own blog soon but I’m having a difficult time selecting
  between BlogEngine/Wordpress/B2evolution and Drupal.
  The reason I ask is because your design seems different then most blogs
  and I’m looking for something unique. P.S Apologies for being off-topic but I
  had to ask!|
  Hi there would you mind letting me know which hosting company you’re
  using? I’ve loaded your blog in 3 completely different web browsers and I must say this blog loads a lot quicker then most.
  Can you suggest a good internet hosting provider at a fair price?
  Thank you, I appreciate it!|
  I love it whenever people come together and share opinions.
  Great website, keep it up!|
  Thank you for the good writeup. It in fact was a amusement account
  it. Look advanced to far added agreeable from you! However, how
  can we communicate?|
  Hey just wanted to give you a quick heads up. The text in your content seem to be
  running off the screen in Firefox. I’m not sure if this is a format issue or something to do with internet browser compatibility but I
  figured I’d post to let you know. The layout look great though!
  Hope you get the problem solved soon. Kudos|
  This is a topic which is near to my heart… Thank you!
  Exactly where are your contact details though?|
  It’s very simple to find out any matter on net as compared to books, as I found this paragraph at
  this web site.|
  Does your blog have a contact page? I’m having a tough time locating it but, I’d like to
  shoot you an email. I’ve got some recommendations
  for your blog you might be interested in hearing.
  Either way, great blog and I look forward to seeing it improve over time.|
  Hola! I’ve been reading your web site for some time now and finally got the bravery to go ahead and give you a shout out from Dallas Tx!
  Just wanted to say keep up the good job!|
  Greetings from Los angeles! I’m bored to tears at work so I decided to
  browse your website on my iphone during lunch break.

  I enjoy the info you present here and can’t wait to
  take a look when I get home. I’m surprised at how fast your blog loaded on my phone ..
  I’m not even using WIFI, just 3G .. Anyhow, superb blog!|
  Its like you read my thoughts! You seem to grasp so much approximately this, like
  you wrote the guide in it or something. I feel that you can do with some p.c.

  to power the message home a little bit, however other than that,
  that is wonderful blog. A fantastic read. I will
  definitely be back.|
  I visited several blogs but the audio feature for audio songs current at
  this site is actually fabulous.|
  Hi there, i read your blog from time to time and i own a similar one and i was just curious if you get a
  lot of spam comments? If so how do you stop it, any plugin or anything you can advise?
  I get so much lately it’s driving me insane so any support
  is very much appreciated.|
  Greetings! Very useful advice within this article!

  It’s the little changes that will make the greatest changes.
  Thanks for sharing!|
  I seriously love your website.. Excellent colors & theme.
  Did you develop this site yourself? Please reply back as I’m wanting to create my own personal blog and want to learn where
  you got this from or just what the theme is named.
  Kudos!|
  Hello there! This article could not be written any better!
  Reading through this article reminds me of my previous roommate!
  He constantly kept talking about this. I am going to send this post
  to him. Pretty sure he’s going to have a good read.
  I appreciate you for sharing!|
  Wow! This blog looks just like my old one! It’s on a
  entirely different subject but it has pretty much the same page
  layout and design. Great choice of colors!|
  There is definately a lot to know about this topic. I really like all
  the points you made.|
  You made some decent points there. I checked on the web for more information about the
  issue and found most individuals will go along with your views on this site.|
  Hi there, I log on to your new stuff daily.
  Your humoristic style is awesome, keep doing what you’re doing!|
  I simply couldn’t depart your web site prior to suggesting
  that I really enjoyed the usual info an individual provide
  for your visitors? Is going to be back incessantly in order to
  investigate cross-check new posts|
  I needed to thank you for this wonderful read!! I absolutely loved
  every bit of it. I have got you saved as a favorite to look at new things you post…|
  Hello, just wanted to tell you, I enjoyed this post.
  It was funny. Keep on posting!|
  Hello, I enjoy reading all of your article post. I like to write a
  little comment to support you.|
  I every time spent my half an hour to read this website’s posts every day along with
  a mug of coffee.|
  I for all time emailed this weblog post page to all my associates,
  for the reason that if like to read it next my friends will too.|
  My coder is trying to persuade me to move to .net from PHP.
  I have always disliked the idea because of the costs.

  But he’s tryiong none the less. I’ve been using WordPress
  on various websites for about a year and am nervous about switching to another platform.
  I have heard excellent things about blogengine.net.

  Is there a way I can import all my wordpress posts into
  it? Any kind of help would be greatly appreciated!|
  Hi there! I could have sworn I’ve been to this blog before but after looking at some of the posts I realized it’s new to me.
  Anyways, I’m definitely delighted I stumbled upon it and I’ll be book-marking it and checking
  back regularly!|
  Wonderful work! This is the kind of info that
  are meant to be shared across the net. Disgrace on the
  seek engines for not positioning this publish
  higher! Come on over and consult with my website . Thank you =)|
  Heya i am for the first time here. I found this board
  and I find It truly useful & it helped me out much.
  I hope to give something back and help others like you
  aided me.|
  Hi there, There’s no doubt that your web site could
  possibly be having browser compatibility problems. Whenever
  I look at your website in Safari, it looks fine but when opening in Internet Explorer,
  it’s got some overlapping issues. I just wanted to give
  you a quick heads up! Other than that, wonderful site!|
  Someone essentially help to make seriously posts I might state.
  That is the first time I frequented your web page and so far?
  I surprised with the research you made to make this actual publish
  amazing. Excellent task!|
  Heya i am for the primary time here. I came across this board and I
  in finding It truly useful & it helped me out much. I’m hoping to present
  something back and help others such as you helped me.|
  Hi! I simply would like to offer you a huge thumbs up for
  your excellent information you have got right here on this post.
  I will be returning to your website for more soon.|
  I all the time used to read paragraph in news papers but now as I am a user of web so from now I
  am using net for posts, thanks to web.|
  Your means of describing all in this paragraph is really nice,
  all be able to without difficulty know it, Thanks a lot.|
  Hi there, I discovered your blog by the use of Google even as searching for a similar subject, your
  web site got here up, it appears great. I have bookmarked it in my google bookmarks.

  Hello there, simply changed into aware of your weblog via
  Google, and located that it’s really informative.

  I’m gonna be careful for brussels. I will appreciate if
  you happen to continue this in future. Lots of folks
  can be benefited out of your writing. Cheers!|
  I’m curious to find out what blog platform you happen to
  be utilizing? I’m having some minor security issues with my
  latest website and I would like to find something more secure.
  Do you have any solutions?|
  I am really impressed with your writing skills as well as with the layout on your blog.
  Is this a paid theme or did you customize it yourself?
  Anyway keep up the excellent quality writing, it’s rare to see a
  great blog like this one today.|
  I’m really inspired along with your writing skills and also with the layout
  in your weblog. Is that this a paid subject or did you modify it your self?
  Either way stay up the excellent quality writing, it’s rare to
  look a nice weblog like this one nowadays..|
  Hello, Neat post. There’s an issue with your website in internet explorer, could test this?
  IE nonetheless is the marketplace leader and a big component to other
  folks will leave out your wonderful writing because of
  this problem.|
  I’m not sure where you’re getting your information, but great topic.
  I needs to spend some time learning more or understanding more.
  Thanks for excellent information I was looking for this information for my mission.|
  Hi, i think that i saw you visited my web site so i came to “return the
  favor”.I am attempting to find things to enhance my site!I suppose its
  ok to use {some of|a few\

 5. I have been surfing online more than three hours
  today, yet I never found any interesting article like yours.
  It is pretty worth enough for me. In my view, if all webmasters and bloggers made good content as you did, the
  internet will be much more useful than ever before.|
  I could not resist commenting. Exceptionally well written!|
  I will immediately snatch your rss feed as I can not find
  your email subscription hyperlink or e-newsletter service.
  Do you have any? Please let me realize in order that I could subscribe.
  Thanks.|
  It’s appropriate time to make some plans for the future and it’s time
  to be happy. I have read this post and if I could I
  want to suggest you some interesting things or tips.

  Perhaps you can write next articles referring to this article.
  I want to read even more things about it!|
  It is perfect time to make some plans for the future and it is time to be happy.

  I’ve read this submit and if I may I want to counsel you some attention-grabbing issues or suggestions.

  Perhaps you could write subsequent articles referring to this article.
  I desire to read even more things about it!|
  I’ve been surfing online more than three hours today, yet
  I never discovered any interesting article like yours.
  It’s lovely worth enough for me. Personally, if all web owners and bloggers made excellent content material as you probably
  did, the net can be a lot more useful than ever
  before.|
  Ahaa, its nice discussion on the topic of this article here at this website,
  I have read all that, so at this time me also commenting here.|
  I am sure this post has touched all the internet people, its really really fastidious piece of writing on building up new weblog.|
  Wow, this paragraph is fastidious, my sister is analyzing these things, therefore I am going to let know her.|
  bookmarked!!, I really like your web site!|
  Way cool! Some very valid points! I appreciate you writing this post plus the rest of the site is very good.|
  Hi, I do think this is a great site. I stumbledupon it
  😉 I am going to revisit once again since I bookmarked it.
  Money and freedom is the greatest way to change, may you be
  rich and continue to help others.|
  Woah! I’m really digging the template/theme of this site.
  It’s simple, yet effective. A lot of times it’s challenging to get that “perfect balance” between user friendliness
  and visual appeal. I must say that you’ve done a superb
  job with this. Also, the blog loads very quick for me on Firefox.
  Outstanding Blog!|
  These are actually fantastic ideas in on the topic of blogging.
  You have touched some fastidious points here. Any way keep up wrinting.|
  Everyone loves what you guys are up too. This type of clever work and
  reporting! Keep up the good works guys I’ve you guys to
  my personal blogroll.|
  Hi there! Someone in my Myspace group shared this website with us so I came to take a look.
  I’m definitely loving the information. I’m bookmarking and
  will be tweeting this to my followers! Terrific blog
  and amazing design.|
  I love what you guys are up too. This type of clever work and reporting!
  Keep up the terrific works guys I’ve incorporated
  you guys to our blogroll.|
  Hey there would you mind sharing which blog platform
  you’re using? I’m going to start my own blog in the
  near future but I’m having a tough time selecting between BlogEngine/Wordpress/B2evolution and Drupal.
  The reason I ask is because your design and style seems different then most blogs and I’m looking for something unique.
  P.S My apologies for getting off-topic but I had to ask!|
  Hello would you mind letting me know which web host
  you’re utilizing? I’ve loaded your blog in 3 completely different web browsers and I must say this blog
  loads a lot faster then most. Can you recommend a good internet hosting provider at a honest price?

  Thanks a lot, I appreciate it!|
  I really like it whenever people come together and share views.
  Great site, stick with it!|
  Thank you for the good writeup. It in fact was a amusement account it.
  Look advanced to far added agreeable from you! By the way, how could we
  communicate?|
  Howdy just wanted to give you a quick heads up.

  The text in your content seem to be running off the screen in Firefox.
  I’m not sure if this is a format issue or something to do with browser compatibility but
  I figured I’d post to let you know. The layout look great
  though! Hope you get the issue resolved soon. Cheers|
  This is a topic that’s near to my heart… Cheers!
  Exactly where are your contact details though?|
  It’s very straightforward to find out any matter on web as compared
  to books, as I found this post at this web site.|
  Does your website have a contact page? I’m having a tough time locating it but, I’d like to shoot you an email.

  I’ve got some recommendations for your blog you might be interested in hearing.
  Either way, great site and I look forward to seeing it improve over time.|
  Greetings! I’ve been reading your website for some
  time now and finally got the bravery to go ahead and
  give you a shout out from Dallas Tx! Just wanted to mention keep up the excellent job!|
  Greetings from Colorado! I’m bored to tears at
  work so I decided to check out your website on my iphone during lunch break.
  I love the information you present here and can’t wait to take a look when I get home.
  I’m amazed at how quick your blog loaded on my mobile ..
  I’m not even using WIFI, just 3G .. Anyways, wonderful site!|
  Its like you read my thoughts! You seem to understand a lot about this,
  such as you wrote the book in it or something. I believe that you can do with a
  few percent to drive the message house a little bit, however instead of that, that is
  magnificent blog. A great read. I’ll certainly be back.|
  I visited several web sites however the audio feature for
  audio songs existing at this web site is
  genuinely fabulous.|
  Hello, i read your blog occasionally and i own a similar one and i was just curious if you get a lot
  of spam responses? If so how do you stop it, any plugin or anything
  you can advise? I get so much lately it’s driving me insane so any assistance is very much appreciated.|
  Greetings! Very helpful advice within this post! It’s the little changes that will make the most important changes.

  Many thanks for sharing!|
  I really love your site.. Pleasant colors & theme.
  Did you develop this amazing site yourself?
  Please reply back as I’m wanting to create my own site and want to
  find out where you got this from or just what the theme is called.
  Kudos!|
  Hi there! This blog post couldn’t be written any better!

  Looking through this article reminds me of my previous roommate!

  He continually kept talking about this. I am going to send this post
  to him. Fairly certain he’ll have a good read.

  Thanks for sharing!|
  Whoa! This blog looks just like my old one! It’s
  on a completely different topic but it has pretty much the same layout and design. Great choice of colors!|
  There is certainly a lot to find out about this subject.
  I like all the points you’ve made.|
  You made some good points there. I looked on the net for
  more info about the issue and found most people will go along with your views
  on this website.|
  Hi, I read your new stuff on a regular basis. Your humoristic
  style is witty, keep it up!|
  I just couldn’t go away your website before suggesting that I really
  enjoyed the usual info an individual provide to your visitors?
  Is going to be again incessantly in order to inspect
  new posts|
  I want to to thank you for this very good read!! I definitely enjoyed every
  little bit of it. I have got you book-marked to look at new things you
  post…|
  What’s up, just wanted to tell you, I liked this post.
  It was funny. Keep on posting!|
  Hi there, I enjoy reading all of your post. I like to write a little comment to support you.|
  I every time spent my half an hour to read this web site’s articles all the
  time along with a cup of coffee.|
  I constantly emailed this website post page to all my friends, because
  if like to read it afterward my friends will too.|
  My developer is trying to persuade me to move to .net from PHP.

  I have always disliked the idea because of the expenses.
  But he’s tryiong none the less. I’ve been using WordPress on a variety of websites for about a year and am
  anxious about switching to another platform. I have heard excellent things about blogengine.net.
  Is there a way I can transfer all my wordpress content into it?

  Any help would be greatly appreciated!|
  Hi! I could have sworn I’ve been to your blog before
  but after looking at some of the articles I realized it’s new to me.

  Anyways, I’m definitely pleased I discovered it and I’ll be book-marking it and checking back often!|
  Wonderful work! This is the kind of information that should be shared around the
  internet. Shame on the search engines for no longer positioning this post higher!
  Come on over and consult with my web site . Thank you =)|
  Heya i am for the first time here. I came across this board and I find It really useful & it helped me out a lot.
  I hope to give something back and aid others like you helped me.|
  Hello, I think your blog could possibly be having web browser compatibility problems.

  Whenever I look at your website in Safari, it looks fine however when opening in I.E., it’s got some overlapping issues.
  I just wanted to give you a quick heads up! Apart from that,
  great website!|
  Someone essentially assist to make significantly posts I might state.
  That is the very first time I frequented your website page and to this point?
  I amazed with the analysis you made to create this particular
  submit amazing. Magnificent process!|
  Heya i am for the first time here. I found this board and I to find It really
  helpful & it helped me out much. I hope to
  offer something back and aid others like you aided me.|
  Hello! I simply wish to offer you a big thumbs up for your great information you have
  here on this post. I’ll be returning to your blog for more soon.|
  I always used to study post in news papers but
  now as I am a user of net so from now I am using net for posts, thanks to web.|
  Your mode of describing the whole thing in this paragraph is in fact pleasant,
  all can effortlessly be aware of it, Thanks a lot.|
  Hi there, I discovered your site by the use of Google at the same time as searching for a similar subject, your site got here
  up, it appears great. I’ve bookmarked it in my google bookmarks.

  Hello there, simply become alert to your blog via Google, and found that
  it is truly informative. I’m gonna be careful for brussels.
  I’ll be grateful if you happen to continue this in future.
  Lots of other folks can be benefited out of your writing.
  Cheers!|
  I am curious to find out what blog system you’re working with?
  I’m having some minor security problems with my latest blog and I would like to find something more safeguarded.

  Do you have any solutions?|
  I am extremely impressed with your writing skills and also
  with the layout on your blog. Is this a paid theme or did you customize it
  yourself? Anyway keep up the excellent quality writing, it’s rare to see a nice blog
  like this one these days.|
  I’m really impressed with your writing talents as neatly as with the
  layout on your weblog. Is this a paid subject or did you customize
  it your self? Either way stay up the excellent quality writing, it is
  uncommon to see a nice weblog like this one nowadays..|
  Hello, Neat post. There is a problem with your site in internet explorer, could
  check this? IE still is the marketplace leader and a big part of people will leave out your magnificent
  writing because of this problem.|
  I’m not sure where you’re getting your information, but great topic.
  I needs to spend some time learning more or
  understanding more. Thanks for wonderful information I was
  looking for this info for my mission.|
  Hello, i think that i saw you visited my web site so i came
  to “return the favor”.I’m attempting to find things to enhance my site!I suppose its ok to use
  a few of you
  \

 6. I have been browsing online more than 2 hours
  today, yet I never found any interesting article like yours.
  It’s pretty worth enough for me. In my view,
  if all website owners and bloggers made good content as you did, the net will be a
  lot more useful than ever before.|
  I could not refrain from commenting. Very well written!|
  I’ll right away clutch your rss feed as I can not in finding your e-mail subscription hyperlink or newsletter service.
  Do you’ve any? Kindly let me realize so that I may subscribe.
  Thanks.|
  It’s perfect time to make some plans for the future and it’s time to be happy.
  I have read this post and if I could I want to suggest you some interesting things or advice.
  Perhaps you could write next articles referring to this article.

  I want to read more things about it!|
  It is the best time to make some plans for the future and it is time to be happy.

  I’ve read this put up and if I may I wish to recommend you few attention-grabbing things or advice.

  Maybe you could write next articles regarding this article.
  I wish to learn more things about it!|
  I’ve been browsing on-line more than three hours these days, yet
  I never discovered any interesting article like yours.
  It is beautiful worth enough for me. In my opinion, if all web owners and
  bloggers made just right content as you did, the net shall be a lot more
  helpful than ever before.|
  Ahaa, its fastidious conversation on the topic of this post here at this weblog,
  I have read all that, so now me also commenting at this place.|
  I am sure this paragraph has touched all the internet people, its really really fastidious piece of writing on building
  up new weblog.|
  Wow, this post is pleasant, my younger sister is analyzing such things, therefore I am going to let know
  her.|
  Saved as a favorite, I like your web site!|
  Way cool! Some extremely valid points! I appreciate you writing this write-up
  and the rest of the site is very good.|
  Hi, I do think this is an excellent site. I stumbledupon it 😉 I will revisit yet
  again since i have saved as a favorite it. Money and freedom is the best
  way to change, may you be rich and continue to guide other people.|
  Woah! I’m really loving the template/theme of this website.
  It’s simple, yet effective. A lot of times it’s very
  hard to get that “perfect balance” between superb usability and appearance.
  I must say you’ve done a fantastic job with this.
  In addition, the blog loads very fast for me on Chrome.
  Superb Blog!|
  These are really enormous ideas in regarding blogging.
  You have touched some good factors here. Any way keep
  up wrinting.|
  I really like what you guys are up too. Such clever work and coverage!
  Keep up the amazing works guys I’ve you guys
  to my personal blogroll.|
  Hi there! Someone in my Facebook group shared this website with us so I
  came to look it over. I’m definitely enjoying the information. I’m
  bookmarking and will be tweeting this to my followers!

  Fantastic blog and wonderful design and style.|
  I enjoy what you guys are up too. Such clever work and coverage!
  Keep up the fantastic works guys I’ve incorporated you guys to my blogroll.|
  Hey there would you mind sharing which blog platform you’re using?
  I’m planning to start my own blog soon but
  I’m having a hard time choosing between BlogEngine/Wordpress/B2evolution and
  Drupal. The reason I ask is because your design seems different then most blogs and I’m looking
  for something completely unique. P.S Apologies for being off-topic but
  I had to ask!|
  Hey there would you mind letting me know which
  web host you’re working with? I’ve loaded your blog in 3 different internet browsers and I must say
  this blog loads a lot quicker then most. Can you suggest a good
  web hosting provider at a honest price? Thank you, I appreciate it!|
  I love it when folks get together and share ideas. Great website,
  continue the good work!|
  Thank you for the auspicious writeup. It in fact was a
  amusement account it. Look advanced to more added agreeable from you!
  By the way, how can we communicate?|
  Howdy just wanted to give you a quick heads up. The words in your post seem to be running off the screen in Internet explorer.
  I’m not sure if this is a format issue or something to do with internet browser compatibility but I figured I’d
  post to let you know. The design look great though! Hope you get the problem fixed soon. Kudos|
  This is a topic which is near to my heart… Cheers! Exactly where are your contact details though?|
  It’s very trouble-free to find out any topic on web as compared to textbooks,
  as I found this piece of writing at this site.|
  Does your website have a contact page? I’m having trouble
  locating it but, I’d like to send you an email. I’ve got some recommendations for your blog you might be interested
  in hearing. Either way, great blog and I look forward to seeing it expand over time.|
  Hey there! I’ve been reading your site for some time now and finally
  got the courage to go ahead and give you a shout out from Huffman Tx!
  Just wanted to tell you keep up the great work!|
  Greetings from Los angeles! I’m bored to death at work
  so I decided to browse your blog on my iphone during lunch
  break. I really like the knowledge you present here and can’t wait to take a look when I get home.
  I’m amazed at how fast your blog loaded on my mobile ..
  I’m not even using WIFI, just 3G .. Anyways, awesome site!|
  Its like you learn my mind! You seem to understand a lot approximately this, like you wrote the e book in it or something.
  I think that you just can do with some p.c. to force
  the message home a little bit, but instead of that, that is magnificent blog.
  A fantastic read. I will certainly be back.|
  I visited several websites but the audio quality for audio songs present
  at this web site is in fact excellent.|
  Hi there, i read your blog from time to time and i own a similar one and i was
  just wondering if you get a lot of spam responses?

  If so how do you prevent it, any plugin or anything you
  can suggest? I get so much lately it’s driving me insane so any assistance is very much appreciated.|
  Greetings! Very helpful advice within this article! It’s the little changes that produce the biggest changes.
  Thanks a lot for sharing!|
  I really love your blog.. Excellent colors & theme.
  Did you make this amazing site yourself? Please reply back as I’m attempting to create my own personal website and
  want to find out where you got this from or what the theme is called.

  Cheers!|
  Howdy! This post couldn’t be written any better! Reading through this post reminds me of my previous roommate!
  He always kept talking about this. I most certainly will send this information to
  him. Pretty sure he will have a good read. I appreciate you for sharing!|
  Amazing! This blog looks exactly like my old one! It’s on a entirely different topic
  but it has pretty much the same layout and design. Excellent choice of colors!|
  There’s definately a great deal to find out about this issue.
  I like all the points you’ve made.|
  You’ve made some really good points there. I checked on the internet for more
  info about the issue and found most individuals will go along with your
  views on this website.|
  Hi there, I check your blog daily. Your humoristic style is witty,
  keep up the good work!|
  I just couldn’t depart your web site before suggesting that I extremely loved the standard information an individual supply to
  your guests? Is going to be back often in order
  to inspect new posts|
  I needed to thank you for this good read!! I absolutely enjoyed every little bit
  of it. I’ve got you saved as a favorite to check
  out new stuff you post…|
  Hello, just wanted to say, I loved this post. It was funny.
  Keep on posting!|
  Hello, I enjoy reading all of your article. I like to
  write a little comment to support you.|
  I always spent my half an hour to read this blog’s articles
  or reviews every day along with a mug of coffee.|
  I every time emailed this webpage post page to all my associates,
  for the reason that if like to read it then my
  friends will too.|
  My developer is trying to persuade me to move to .net from PHP.
  I have always disliked the idea because of the costs.
  But he’s tryiong none the less. I’ve been using WordPress on a number of
  websites for about a year and am worried about switching to another
  platform. I have heard excellent things about blogengine.net.
  Is there a way I can import all my wordpress posts into it?
  Any kind of help would be greatly appreciated!|
  Hi there! I could have sworn I’ve been to this blog before but after going through some of the posts I
  realized it’s new to me. Anyways, I’m certainly delighted I stumbled upon it and I’ll be bookmarking it and checking back regularly!|
  Wonderful article! This is the type of information that are meant to be shared around the web.
  Disgrace on Google for now not positioning this post upper!

  Come on over and consult with my site . Thank you =)|
  Heya i am for the first time here. I came across this board and I find It truly useful &
  it helped me out much. I hope to give something back and aid others like you aided me.|
  Hello there, I do think your site could be having browser compatibility problems.

  Whenever I take a look at your website in Safari,
  it looks fine however, if opening in I.E., it’s got some overlapping issues.
  I just wanted to give you a quick heads up! Aside from that,
  excellent website!|
  Someone necessarily lend a hand to make significantly articles I might state.
  This is the very first time I frequented your website page
  and so far? I amazed with the analysis you made to create this particular publish amazing.
  Wonderful job!|
  Heya i am for the first time here. I came across this board and I find It
  truly helpful & it helped me out a lot. I hope to provide something again and help others such as you aided me.|
  Howdy! I simply wish to give you a huge thumbs up for your
  great information you have right here on this post. I will be coming back to your web site
  for more soon.|
  I all the time used to read article in news papers but now as I am a
  user of internet thus from now I am using net for posts, thanks to
  web.|
  Your mode of explaining all in this piece of writing is in fact good, all
  can easily understand it, Thanks a lot.|
  Hello there, I found your web site via Google even as searching for a similar matter, your web site
  came up, it looks good. I’ve bookmarked it in my google
  bookmarks.
  Hi there, simply turned into alert to your weblog via Google, and found that it’s truly informative.
  I am gonna watch out for brussels. I will appreciate for those who proceed this in future.
  Numerous other people can be benefited out of your writing.

  Cheers!|
  I am curious to find out what blog platform you happen to be utilizing?

  I’m experiencing some small security issues with my latest site and I would like to find
  something more risk-free. Do you have any solutions?|
  I am extremely impressed with your writing skills as well as with
  the layout on your weblog. Is this a paid theme or
  did you customize it yourself? Anyway keep up the excellent quality writing,
  it’s rare to see a great blog like this one today.|
  I am really inspired with your writing abilities as neatly as with the structure in your blog.
  Is this a paid theme or did you modify it yourself?
  Anyway stay up the excellent high quality writing, it is rare to peer a great weblog like this
  one today..|
  Hello, Neat post. There’s an issue with your web site in internet explorer, might
  test this? IE still is the market chief and a good component to folks will omit your fantastic writing because of this problem.|
  I’m not sure where you are getting your info, but great topic.
  I needs to spend some time learning much more or understanding more.
  Thanks for great info I was looking for this information for my mission.|
  Hello, i think that i saw you visited my web site
  thus i came to “return the favor”.I am trying to find things to enhance my site!I suppose its
  ok to use a few of you
  \

 7. Hmm it seems like your blog ate my first comment (it was super long) so I guess I’ll just sum it up what I had written and say, I’m thoroughly enjoying your blog.
  I as well am an aspiring blog blogger but I’m still
  new to everything. Do you have any tips and hints for first-time blog writers?

  I’d genuinely appreciate it.

 8. {
  {I have|I’ve} been {surfing|browsing} online more than {three|3|2|4} hours today, yet
  I never found any interesting article like yours. {It’s|It is}
  pretty worth enough for me. {In my opinion|Personally|In my view}, if all {webmasters|site owners|website owners|web owners} and bloggers made good content as you did, the {internet|net|web} will be {much more|a
  lot more} useful than ever before.|
  I {couldn’t|could not} {resist|refrain from} commenting.
  {Very well|Perfectly|Well|Exceptionally well} written!|
  {I will|I’ll} {right away|immediately} {take hold of|grab|clutch|grasp|seize|snatch}
  your {rss|rss feed} as I {can not|can’t} {in finding|find|to find}
  your {email|e-mail} subscription {link|hyperlink} or {newsletter|e-newsletter} service.
  Do {you have|you’ve} any? {Please|Kindly} {allow|permit|let} me {realize|recognize|understand|recognise|know}
  {so that|in order that} I {may just|may|could} subscribe.
  Thanks.|
  {It is|It’s} {appropriate|perfect|the best} time to make some plans for the
  future and {it is|it’s} time to be happy. {I have|I’ve} read this post and if I could
  I {want to|wish to|desire to} suggest you {few|some} interesting things or {advice|suggestions|tips}.
  {Perhaps|Maybe} you {could|can} write next articles referring to this article.
  I {want to|wish to|desire to} read {more|even more} things about it!|
  {It is|It’s} {appropriate|perfect|the best} time to make {a few|some} plans for {the future|the longer term|the long run} and {it is|it’s} time to be happy.
  {I have|I’ve} {read|learn} this {post|submit|publish|put up} and
  if I {may just|may|could} I {want to|wish to|desire to} {suggest|recommend|counsel} you
  {few|some} {interesting|fascinating|attention-grabbing} {things|issues} or
  {advice|suggestions|tips}. {Perhaps|Maybe} you {could|can} write {next|subsequent}
  articles {relating to|referring to|regarding} this article.
  I {want to|wish to|desire to} {read|learn} {more|even more} {things|issues} {approximately|about} it!|
  {I have|I’ve} been {surfing|browsing} {online|on-line}
  {more than|greater than} {three|3} hours {these days|nowadays|today|lately|as of late}, {yet|but}
  I {never|by no means} {found|discovered} any {interesting|fascinating|attention-grabbing} article like yours.
  {It’s|It is} {lovely|pretty|beautiful} {worth|value|price} {enough|sufficient} for me.
  {In my opinion|Personally|In my view}, if all {webmasters|site owners|website
  owners|web owners} and bloggers made {just right|good|excellent} {content|content
  material} as {you did|you probably did}, the {internet|net|web} {will be|shall be|might be|will probably be|can be|will likely be} {much more|a lot more} {useful|helpful} than ever before.|
  Ahaa, its {nice|pleasant|good|fastidious} {discussion|conversation|dialogue} {regarding|concerning|about|on the topic of} this {article|post|piece of writing|paragraph} {here|at this place}
  at this {blog|weblog|webpage|website|web site}, I have read all that,
  so {now|at this time} me also commenting {here|at this place}.|
  I am sure this {article|post|piece of writing|paragraph} has touched all the internet
  {users|people|viewers|visitors}, its really really {nice|pleasant|good|fastidious} {article|post|piece of writing|paragraph} on building up new {blog|weblog|webpage|website|web site}.|
  Wow, this {article|post|piece of writing|paragraph} is {nice|pleasant|good|fastidious}, my {sister|younger sister} is analyzing {such|these|these kinds of} things, {so|thus|therefore} I am
  going to {tell|inform|let know|convey} her.|
  {Saved as a favorite|bookmarked!!}, {I really like|I
  like|I love} {your blog|your site|your web site|your website}!|
  Way cool! Some {very|extremely} valid points! I appreciate you {writing this|penning this} {article|post|write-up} {and the|and also
  the|plus the} rest of the {site is|website is} {also very|extremely|very|also really|really} good.|
  Hi, {I do believe|I do think} {this is an excellent|this is a great} {blog|website|web site|site}.

  I stumbledupon it 😉 {I will|I am going to|I’m going to|I may} {come back|return|revisit} {once again|yet
  again} {since I|since i have} {bookmarked|book marked|book-marked|saved as a favorite} it.
  Money and freedom {is the best|is the greatest}
  way to change, may you be rich and continue to {help|guide} {other people|others}.|
  Woah! I’m really {loving|enjoying|digging} the template/theme of this {site|website|blog}.
  It’s simple, yet effective. A lot of times it’s {very hard|very difficult|challenging|tough|difficult|hard} to get that “perfect balance” between {superb usability|user friendliness|usability} and
  {visual appearance|visual appeal|appearance}. I must
  say {that you’ve|you have|you’ve} done a {awesome|amazing|very good|superb|fantastic|excellent|great} job
  with this. {In addition|Additionally|Also}, the blog
  loads {very|extremely|super} {fast|quick} for me on {Safari|Internet explorer|Chrome|Opera|Firefox}.
  {Superb|Exceptional|Outstanding|Excellent} Blog!|
  These are {really|actually|in fact|truly|genuinely} {great|enormous|impressive|wonderful|fantastic}
  ideas in {regarding|concerning|about|on the topic of} blogging.

  You have touched some {nice|pleasant|good|fastidious} {points|factors|things} here.
  Any way keep up wrinting.|
  {I love|I really like|I enjoy|I like|Everyone loves} what you
  guys {are|are usually|tend to be} up too.
  {This sort of|This type of|Such|This kind of} clever work and {exposure|coverage|reporting}!

  Keep up the {superb|terrific|very good|great|good|awesome|fantastic|excellent|amazing|wonderful} works guys I’ve {incorporated||added|included} you guys to {|my|our||my personal|my own} blogroll.|
  {Howdy|Hi there|Hey there|Hi|Hello|Hey}! Someone in my {Myspace|Facebook} group shared this {site|website} with us
  so I came to {give it a look|look it over|take a look|check it out}.
  I’m definitely {enjoying|loving} the information. I’m {book-marking|bookmarking} and will be tweeting this
  to my followers! {Terrific|Wonderful|Great|Fantastic|Outstanding|Exceptional|Superb|Excellent} blog and {wonderful|terrific|brilliant|amazing|great|excellent|fantastic|outstanding|superb} {style and design|design and style|design}.|
  {I love|I really like|I enjoy|I like|Everyone loves} what you guys {are|are usually|tend to be} up
  too. {This sort of|This type of|Such|This kind of} clever work and {exposure|coverage|reporting}!
  Keep up the {superb|terrific|very good|great|good|awesome|fantastic|excellent|amazing|wonderful} works guys I’ve {incorporated|added|included} you guys to {|my|our|my personal|my own} blogroll.|
  {Howdy|Hi there|Hey there|Hi|Hello|Hey} would
  you mind {stating|sharing} which blog platform
  you’re {working with|using}? I’m {looking|planning|going} to start
  my own blog {in the near future|soon} but I’m having a {tough|difficult|hard} time {making a
  decision|selecting|choosing|deciding} between BlogEngine/Wordpress/B2evolution and
  Drupal. The reason I ask is because your {design and style|design|layout} seems different
  then most blogs and I’m looking for something
  {completely unique|unique}. P.S {My apologies|Apologies|Sorry} for {getting|being} off-topic but I had to ask!|
  {Howdy|Hi there|Hi|Hey there|Hello|Hey} would you mind letting me know which {webhost|hosting
  company|web host} you’re {utilizing|working with|using}?
  I’ve loaded your blog in 3 {completely different|different} {internet browsers|web
  browsers|browsers} and I must say this blog loads a lot {quicker|faster} then most.

  Can you {suggest|recommend} a good {internet hosting|web hosting|hosting} provider
  at a {honest|reasonable|fair} price? {Thanks a lot|Kudos|Cheers|Thank you|Many thanks|Thanks}, I appreciate it!|
  {I love|I really like|I like|Everyone loves} it {when people|when individuals|when folks|whenever people} {come together|get together} and share {opinions|thoughts|views|ideas}.
  Great {blog|website|site}, {keep it up|continue
  the good work|stick with it}!|
  Thank you for the {auspicious|good} writeup. It in fact was
  a amusement account it. Look advanced to {far|more} added agreeable from you!
  {By the way|However}, how {can|could} we communicate?|
  {Howdy|Hi there|Hey there|Hello|Hey} just wanted to give you a quick heads up.
  The {text|words} in your {content|post|article} seem to
  be running off the screen in {Ie|Internet explorer|Chrome|Firefox|Safari|Opera}.
  I’m not sure if this is a {format|formatting} issue or something
  to do with {web browser|internet browser|browser} compatibility but I
  {thought|figured} I’d post to let you know. The
  {style and design|design and style|layout|design} look great though!
  Hope you get the {problem|issue} {solved|resolved|fixed} soon. {Kudos|Cheers|Many thanks|Thanks}|
  This is a topic {that is|that’s|which is} {close to|near to} my heart…
  {Cheers|Many thanks|Best wishes|Take care|Thank you}!
  {Where|Exactly where} are your contact details though?|
  It’s very {easy|simple|trouble-free|straightforward|effortless}
  to find out any {topic|matter} on {net|web} as compared to {books|textbooks}, as I found this {article|post|piece of writing|paragraph} at this {website|web site|site|web page}.|
  Does your {site|website|blog} have a contact page?
  I’m having {a tough time|problems|trouble} locating it but,
  I’d like to {send|shoot} you an {e-mail|email}. I’ve got some {creative ideas|recommendations|suggestions|ideas} for your blog you
  might be interested in hearing. Either way, great {site|website|blog} and
  I look forward to seeing it {develop|improve|expand|grow} over
  time.|
  {Hola|Hey there|Hi|Hello|Greetings}! I’ve been {following|reading} your {site|web site|website|weblog|blog} for {a long
  time|a while|some time} now and finally got the {bravery|courage} to go ahead and give you a shout out from {New Caney|Kingwood|Huffman|Porter|Houston|Dallas|Austin|Lubbock|Humble|Atascocita} {Tx|Texas}!
  Just wanted to {tell you|mention|say} keep up the {fantastic|excellent|great|good}
  {job|work}!|
  Greetings from {Idaho|Carolina|Ohio|Colorado|Florida|Los angeles|California}!
  I’m {bored to tears|bored to death|bored} at work so I decided to {check out|browse} your {site|website|blog} on my iphone during lunch break.
  I {enjoy|really like|love} the {knowledge|info|information} you
  {present|provide} here and can’t wait to take a look when I get
  home. I’m {shocked|amazed|surprised} at how {quick|fast}
  your blog loaded on my {mobile|cell phone|phone} .. I’m
  not even using WIFI, just 3G .. {Anyhow|Anyways}, {awesome|amazing|very good|superb|good|wonderful|fantastic|excellent|great} {site|blog}!|
  Its {like you|such as you} {read|learn} my {mind|thoughts}!

  You {seem|appear} {to understand|to know|to grasp} {so much|a lot} {approximately|about} this, {like you|such as you} wrote the {book|e-book|guide|ebook|e book} in it or something.
  {I think|I feel|I believe} {that you|that you simply|that you
  just} {could|can} do with {some|a few} {%|p.c.|percent} to {force|pressure|drive|power} the message {house|home} {a
  bit|a little bit}, {however|but} {other than|instead of}
  that, {this is|that is} {great|wonderful|fantastic|magnificent|excellent} blog.
  {A great|An excellent|A fantastic} read. {I’ll|I will} {definitely|certainly}
  be back.|
  I visited {multiple|many|several|various} {websites|sites|web sites|web pages|blogs} {but|except|however} the audio {quality|feature} for audio songs {current|present|existing} at this {website|web site|site|web page} is {really|actually|in fact|truly|genuinely} {marvelous|wonderful|excellent|fabulous|superb}.|
  {Howdy|Hi there|Hi|Hello}, i read your blog {occasionally|from time
  to time} and i own a similar one and i was just {wondering|curious} if you get a
  lot of spam {comments|responses|feedback|remarks}?
  If so how do you {prevent|reduce|stop|protect
  against} it, any plugin or anything you can {advise|suggest|recommend}?
  I get so much lately it’s driving me {mad|insane|crazy} so any {assistance|help|support} is very much
  appreciated.|
  Greetings! {Very helpful|Very useful} advice {within this|in this particular} {article|post}!
  {It is the|It’s the} little changes {that make|which will make|that produce|that will make} {the
  biggest|the largest|the greatest|the most important|the most significant} changes.
  {Thanks a lot|Thanks|Many thanks} for sharing!|
  {I really|I truly|I seriously|I absolutely} love {your blog|your site|your website}..
  {Very nice|Excellent|Pleasant|Great} colors & theme.

  Did you {create|develop|make|build} {this website|this
  site|this web site|this amazing site} yourself? Please reply
  back as I’m {looking to|trying to|planning to|wanting to|hoping to|attempting
  to} create {my own|my very own|my own personal} {blog|website|site} and {would like to|want
  to|would love to} {know|learn|find out} where you got this from or {what the|exactly
  what the|just what the} theme {is called|is named}.

  {Thanks|Many thanks|Thank you|Cheers|Appreciate it|Kudos}!|
  {Hi there|Hello there|Howdy}! This {post|article|blog post} {couldn’t|could not} be written {any better|much better}!
  {Reading through|Looking at|Going through|Looking through} this {post|article} reminds me
  of my previous roommate! He {always|constantly|continually} kept
  {talking about|preaching about} this. {I will|I’ll|I am going to|I most certainly will} {forward|send}
  {this article|this information|this post} to him. {Pretty
  sure|Fairly certain} {he will|he’ll|he’s going to} {have a good|have a very good|have a great} read.
  {Thank you for|Thanks for|Many thanks for|I appreciate you for}
  sharing!|
  {Wow|Whoa|Incredible|Amazing}! This blog looks {exactly|just} like my old one!

  It’s on a {completely|entirely|totally} different {topic|subject} but it has
  pretty much the same {layout|page layout}
  and design. {Excellent|Wonderful|Great|Outstanding|Superb} choice of colors!|
  {There is|There’s} {definately|certainly} {a lot to|a great
  deal to} {know about|learn about|find out about} this {subject|topic|issue}.
  {I like|I love|I really like} {all the|all
  of the} points {you made|you’ve made|you have made}.|
  {You made|You’ve made|You have made} some {decent|good|really good} points there.
  I {looked|checked} {on the internet|on the
  web|on the net} {for more info|for more information|to find out
  more|to learn more|for additional information} about the issue and found
  {most individuals|most people} will go along with your views on {this website|this
  site|this web site}.|
  {Hi|Hello|Hi there|What’s up}, I {log on to|check|read} your {new stuff|blogs|blog} {regularly|like every week|daily|on a regular basis}.
  Your {story-telling|writing|humoristic} style is {awesome|witty}, keep
  {doing what you’re doing|up the good work|it up}!|
  I {simply|just} {could not|couldn’t} {leave|depart|go away}
  your {site|web site|website} {prior to|before} suggesting that I {really|extremely|actually}
  {enjoyed|loved} {the standard|the usual} {information|info} {a person|an individual} {supply|provide} {for your|on your|in your|to your} {visitors|guests}?
  Is {going to|gonna} be {back|again} {frequently|regularly|incessantly|steadily|ceaselessly|often|continuously} {in order
  to|to} {check up on|check out|inspect|investigate cross-check} new
  posts|
  {I wanted|I needed|I want to|I need to} to thank you for this {great|excellent|fantastic|wonderful|good|very good} read!!
  I {definitely|certainly|absolutely} {enjoyed|loved} every {little bit of|bit of} it.
  {I have|I’ve got|I have got} you {bookmarked|book marked|book-marked|saved as a favorite} {to check out|to look at} new {stuff you|things you} post…|
  {Hi|Hello|Hi there|What’s up}, just wanted to {mention|say|tell you}, I {enjoyed|liked|loved} this {article|post|blog post}.
  It was {inspiring|funny|practical|helpful}. Keep
  on posting!|
  {Hi there|Hello}, I enjoy reading {all of|through} your
  {article|post|article post}. I {like|wanted} to write
  a little comment to support you.|
  I {always|constantly|every time} spent my half an hour to
  read this {blog|weblog|webpage|website|web site}’s {articles|posts|articles or reviews|content}
  {everyday|daily|every day|all the time} along with a {cup|mug} of
  coffee.|
  I {always|for all time|all the time|constantly|every time} emailed this {blog|weblog|webpage|website|web site} post page to all
  my {friends|associates|contacts}, {because|since|as|for the reason that} if like to read it {then|after
  that|next|afterward} my {friends|links|contacts} will too.|
  My {coder|programmer|developer} is trying to {persuade|convince} me to
  move to .net from PHP. I have always disliked the idea because of the {expenses|costs}.
  But he’s tryiong none the less. I’ve been using {Movable-type|WordPress}
  on {a number of|a variety of|numerous|several|various} websites for about a year and am {nervous|anxious|worried|concerned} about switching to another platform.
  I have heard {fantastic|very good|excellent|great|good} things about blogengine.net.

  Is there a way I can {transfer|import} all my wordpress {content|posts} into it?
  {Any kind of|Any} help would be {really|greatly} appreciated!|
  {Hello|Hi|Hello there|Hi there|Howdy|Good day}!
  I could have sworn I’ve {been to|visited} {this blog|this web site|this website|this
  site|your blog} before but after {browsing through|going through|looking at} {some of the|a few of the|many of the} {posts|articles} I realized it’s new to me.
  {Anyways|Anyhow|Nonetheless|Regardless}, I’m {definitely|certainly} {happy|pleased|delighted} {I found|I discovered|I came across|I stumbled
  upon} it and I’ll be {bookmarking|book-marking} it and checking back {frequently|regularly|often}!|
  {Terrific|Great|Wonderful} {article|work}! {This is|That is} {the type of|the kind of} {information|info} {that are meant to|that are supposed to|that should} be
  shared {around the|across the} {web|internet|net}.
  {Disgrace|Shame} on {the {seek|search} engines|Google} for {now not|not|no longer} positioning this {post|submit|publish|put up} {upper|higher}!
  Come on over and {talk over with|discuss with|seek advice from|visit|consult with} my {site|web site|website} .
  {Thank you|Thanks} =)|
  Heya {i’m|i am} for the first time here. I {came across|found} this board and I find It
  {truly|really} useful & it helped me out {a lot|much}.
  I hope to give something back and {help|aid} others
  like you {helped|aided} me.|
  {Hi|Hello|Hi there|Hello there|Howdy|Greetings}, {I think|I believe|I
  do believe|I do think|There’s no doubt that} {your site|your website|your web site|your blog}
  {might be|may be|could be|could possibly be} having {browser|internet browser|web browser} compatibility {issues|problems}.
  {When I|Whenever I} {look at your|take a look at your}
  {website|web site|site|blog} in Safari, it looks fine {but when|however when|however, if|however, when} opening in {Internet Explorer|IE|I.E.}, {it has|it’s got} some overlapping
  issues. {I just|I simply|I merely} wanted to {give you a|provide you with
  a} quick heads up! {Other than that|Apart from that|Besides that|Aside
  from that}, {fantastic|wonderful|great|excellent} {blog|website|site}!|
  {A person|Someone|Somebody} {necessarily|essentially} {lend a
  hand|help|assist} to make {seriously|critically|significantly|severely} {articles|posts} {I would|I might|I’d} state.
  {This is|That is} the {first|very first} time I frequented your {web page|website
  page} and {to this point|so far|thus far|up to now}?

  I {amazed|surprised} with the {research|analysis} you made to {create|make}
  {this actual|this particular} {post|submit|publish|put up} {incredible|amazing|extraordinary}.

  {Great|Wonderful|Fantastic|Magnificent|Excellent} {task|process|activity|job}!|
  Heya {i’m|i am} for {the primary|the first} time here.
  I {came across|found} this board and I {in finding|find|to find} It {truly|really} {useful|helpful} & it helped me out {a lot|much}.
  {I am hoping|I hope|I’m hoping} {to give|to offer|to provide|to
  present} {something|one thing} {back|again} and {help|aid} others {like you|such as you} {helped|aided} me.|
  {Hello|Hi|Hello there|Hi there|Howdy|Good day|Hey there}!
  {I just|I simply} {would like to|want to|wish to} {give you a|offer you a} {huge|big}
  thumbs up {for the|for your} {great|excellent} {info|information} {you have|you’ve got|you have got} {here|right here} on this post.
  {I will be|I’ll be|I am} {coming back to|returning to} {your blog|your site|your website|your web site}
  for more soon.|
  I {always|all the time|every time} used to {read|study} {article|post|piece of writing|paragraph} in news
  papers but now as I am a user of {internet|web|net} {so|thus|therefore}
  from now I am using net for {articles|posts|articles or reviews|content}, thanks to web.|
  Your {way|method|means|mode} of {describing|explaining|telling} {everything|all|the whole thing} in this {article|post|piece of writing|paragraph}
  is {really|actually|in fact|truly|genuinely} {nice|pleasant|good|fastidious}, {all|every one} {can|be able to|be capable of}
  {easily|without difficulty|effortlessly|simply} {understand|know|be aware of} it, Thanks a lot.|
  {Hi|Hello} there, {I found|I discovered} your {blog|website|web site|site} {by means of|via|by the use of|by way of} Google
  {at the same time as|whilst|even as|while} {searching
  for|looking for} a {similar|comparable|related} {topic|matter|subject}, your {site|web site|website} {got here|came}
  up, it {looks|appears|seems|seems to be|appears to
  be like} {good|great}. {I have|I’ve} bookmarked it in my google bookmarks.

  {Hello|Hi} there, {simply|just} {turned into|became|was|become|changed into} {aware of|alert to} your {blog|weblog} {thru|through|via} Google, {and found|and located}
  that {it is|it’s} {really|truly} informative.
  {I’m|I am} {gonna|going to} {watch out|be careful} for brussels.

  {I will|I’ll} {appreciate|be grateful} {if you|should you|when you|in the event you|in case you|for
  those who|if you happen to} {continue|proceed} this {in future}.
  {A lot of|Lots of|Many|Numerous} {other folks|folks|other people|people} {will be|shall be|might be|will probably be|can be|will likely be} benefited {from your|out
  of your} writing. Cheers!|
  {I am|I’m} curious to find out what blog {system|platform} {you have been|you happen to be|you are|you’re} {working
  with|utilizing|using}? I’m {experiencing|having} some {minor|small} security {problems|issues} with my latest {site|website|blog} and {I
  would|I’d} like to find something more {safe|risk-free|safeguarded|secure}.
  Do you have any {solutions|suggestions|recommendations}?|
  {I am|I’m} {extremely|really} impressed with your writing skills {and
  also|as well as} with the layout on your {blog|weblog}.
  Is this a paid theme or did you {customize|modify} it yourself?
  {Either way|Anyway} keep up the {nice|excellent} quality writing, {it’s|it is} rare to see a {nice|great} blog
  like this one {these days|nowadays|today}.|
  {I am|I’m} {extremely|really} {inspired|impressed} {with your|together with your|along with your} writing {talents|skills|abilities} {and also|as {smartly|well|neatly} as} with the {layout|format|structure} {for your|on your|in your|to your} {blog|weblog}.
  {Is this|Is that this} a paid {subject|topic|subject
  matter|theme} or did you {customize|modify} it {yourself|your self}?
  {Either way|Anyway} {stay|keep} up the {nice|excellent} {quality|high quality} writing, {it’s|it is} {rare|uncommon} {to
  peer|to see|to look} a {nice|great} {blog|weblog} like this one {these days|nowadays|today}..|
  {Hi|Hello}, Neat post. {There is|There’s} {a problem|an issue} {with your|together with your|along with your} {site|web site|website} in {internet|web} explorer, {may|might|could|would} {check|test} this?
  IE {still|nonetheless} is the {marketplace|market} {leader|chief} and {a large|a good|a big|a huge} {part of|section of|component to|portion of|component of|element of} {other folks|folks|other people|people} will {leave out|omit|miss|pass over} your {great|wonderful|fantastic|magnificent|excellent} writing {due
  to|because of} this problem.|
  {I’m|I am} not sure where {you are|you’re} getting your {info|information}, but
  {good|great} topic. I needs to spend some time learning {more|much
  more} or understanding more. Thanks for {great|wonderful|fantastic|magnificent|excellent} {information|info} I was looking for
  this {information|info} for my mission.|
  {Hi|Hello}, i think that i saw you visited my {blog|weblog|website|web site|site} {so|thus} i came to “return the
  favor”.{I am|I’m} {trying to|attempting to} find things to {improve|enhance} my {website|site|web site}!I suppose
  its ok to use {some of|a few of} your ideas!!\

 9. Heyy there! I’ve beeen following yoir wweb site forr a while now annd ffinally ggot thee courage to
  go ahead aand gove yoou a shout ouut from Neew Caey Texas!
  Juust wantyed too sayy kwep uup thhe excellennt work!
  I couldn’t reskst commenting. Welll written! I’ve beeen suffing onkine moee than 4 hours
  today, yet I never found anyy interesying articpe ike yours.
  It iss pretty worrth enoubh foor me. Personally, iff all webhmasters
  andd blkoggers made good conbtent ass you did, the internett will bee uch morte useful than eve before.
  http://cspan.co.uk

 10. It’s a pity you don’t have a donate button! I’d
  without a doubt donate to this superb blog! I guess for now i’ll settle for bookmarking and adding your RSS feed to my Google account.
  I look forward to brand new updates and will share this website
  with my Facebook group. Talk soon!

 11. Awesome blog! Do you have any helpful hints for aspiring writers?

  I’m planning to start my own website soon but I’m a little lost on everything.
  Would you propose starting with a free platform like WordPress or go for a
  paid option? There are so many options out there that I’m completely confused ..
  Any recommendations? Thanks!

 12. Hello there, I found your site by the use of Google even as searching for a comparable topic, your web site got here up, it seems to be
  great. I’ve bookmarked it in my google bookmarks.
  Hi there, simply turned into aware of your blog thru Google,
  and located that it’s truly informative. I’m gonna be careful for brussels.
  I’ll be grateful if you continue this in future. A lot of other people shall be
  benefited from your writing. Cheers!

 13. Great post. I was checking constantly this blog and I
  am inspired! Very helpful information specifically the ultimate
  phase 🙂 I care for such info a lot. I was looking for this particular information for
  a very lengthy time. Thanks and best of luck.

 14. On-line poker is a scorching matter in plenty of areas world extensive that
  do not supply legalized gaming for actual money. As an alternative, the courtroom averted the issue (paywall),
  saying that the unique case did not truly consult with enjoying Rummy
  for money. Bankroll Management is likely one of the key sides every poker participant should grasp,
  to be able to be successful. Apart from this, I spend an honest amount
  of time making an attempt to further perceive the arithmetic
  behind numerous conditions in poker,” says the star, who’s now gearing up to take on the World Collection of Poker next year. Some variations take common sport types like Holdem and add an extra twist – an excellent instance of that is Zoom Poker which provides quick paced action with very little ready between hands.

  On-line Poker, Texas Holdem or one other are difficult but not troublesome believes Poker Nation. Most of them aren’t even aware whether or not or not collaborating in on-line poker in India is authorized or illegal Additional, taxability of on-line poker web sites of India is another essential concern that is typically ignored by poker entrepreneurs. It is a patch begin, but Karnataka, West Bengal and Nagaland are the only states to have given a clear verdict, classifying poker as a talent-based mostly game. The variety of on-line poker websites in India is now higher than ever with numerous new card sport websites arising every year.

  Adda52 is the largest Indian on-line poker website and can also be on the centre of most poker exercise in India. This one hundred fifty chips poker set includes of six rolls of twenty-five chips which can be valued at 5, 25, one hundred and 500. There are several reasons why.There are occasions when the complexities of online poker games, or the minute details of Texas Holdem poker games appear daunting. Poker still solely accounts for a small share of those casinos’ earnings but issues are slowly changing.

  The choose ruled that wagers involving cash are illegal and that although the games proposed to be offered could require talent, banks and monetary establishments might refuse servicing websites that would supply such games. Saurabh, another common on the circuit confesses that poker has taken over his life. While hearing an utility by and its buyers, the court docket famous that online poker performed for real-money must be classed as gambling. This night too noticed a file-breaking area of ninety four gamers, the primary time ever that there’s been over 90 gamers in a buy-in of this magnitude.

  Mojo’s companion in the India Poker Community, Mercury Gaming, is a subsidiary of Essel Group, an Indian conglomerate active in a spread of sectors and proprietor of Playwin, one in all India’s largest gaming and lottery firms. In short, the websites of on-line poker, online rummy, on-line card games, etc are working at their very own risks and so are the players who play at these web sites. Perry4Law strongly recommends that each one on-line poker websites and their respective avid gamers should duly adjust to Indian authorized pointers in order that they won’t be prosecuted beneath Indian laws.

  Buy-ins at the India Poker Championship, held at the (floating) Deltin Royale in Goa, are Rs 5,000 to 30,000. Travellers can take pleasure in non-stop Texas Maintain’em or pot limit Omaha in poker rooms round India. You may attempt your hand at Texas Hold’em Poker, Pot Restrict Omaha Poker, Single Desk Match Poker, Free Poker, Free roll Poker Tournaments, Sit N Go Poker, Ring Poker, Multi Table Poker Tournaments, and far more! Knights, Barons and Excessive Citizens all obtain lavish money prizes for his or her on-line poker expertise.

  The International Change Administration Act (FEMA) 1999 was introduced to India in 1999 to control the exchange of foreign currency echange. The determine dominated that wagers involving money are illegal and that though the video video games proposed to be offered might require ability, banks and monetary establishments would possibly refuse servicing web sites that would offer such video video games. A lot of these with the big names in international poker we’ve talked about above, and plenty of with in-nation operators we have additionally coated.

  The Machine then again performed his usual brand of tight solid poker but wasn’t capable of convert it into a ultimate desk cash end. Adda52 additionally hosts numerous day by day, weekly and month-to-month poker tournaments where players get a chance to win thrilling prizes like i Phones, i Pads, and Real Cash to the tune of Lakhs. Virtually everybody from India chooses Moneybookers , Entropay, or Neteller Moneybookers is simple as a result of you can just open an account, and you probably have a good friend they will transfer you cash as an alternative of having to wait and put money in your self.

  Of all the weather of online poker video games, the poker bonus is among the most favored among regular players. A wonderful start for web and on-line playing in New Jersey has already been reported. It appeared that the brand new match went down nicely with gamers within the run-as much as the event from suggestions obtained by our on-line mediums. Together with Burman’s PSL, there may be another tour that’s seeking to do one thing comparable but on-line. Young professionals are mentioned to be enthralled by the sport because it offers the joy of incomes actual money but in addition requires the use of mind.

  This sort is common amongst gamers preferring playing in opposition to a static set of players in the aggressive poker format. Regardless that Indian rummy golf equipment are on the defensive on this case, this case probably may have a ripple impact on how the nation legally perceives poker as properly. Therefore, we now have designed our website to list all the pieces on the principle page where you may choose the poker game you wish to play. Many involved poker gamers used to take a backseat in absence of any home poker league and therefore the talent was getting wasted but with this Indian Poker League, everybody has a good likelihood to take part and win. http://camp2014-stage.qed42.webfactional.com/session/online-poker-rooms-adda52com-9

 15. Many thanks for sharing this story. I am certainly sick and tired of desperate
  for relevant and smart commentary on this subject.
  Everyone nowadays seem to go to extremes
  to either drive home their perspective or suggest that everyone else in the globe is wrong.

  thanks for your concise as well as relevant understanding.

 16. Even as had extra recycling plants and some much less weaponry manufacturing
  facilities, maybe (precisely like an illustration, in fact) natural meats manage to preserve our
  amount of time left before the ozone deteriorates and begins to destroy the planet we have now
  been in. As melodramatic mainly as a result of it sounds, all these statement is
  completely true.

 17. My individual teacher inhibited united states to publish very good essay or dissertation in relation to %BT%.
  I read the amount you wrote concerning this. But I still have some
  unanswered issues. Don’t you give me help?

 18. خرید vpn پرسرعت برای کامپیوتر و موبایل

  A virtual private network (VPN) extends a non-public network across a community community, and enables customers to send out and receive knowledge across shared or public networks as if their computing products have been immediately linked to the perso…

 19. خرید اپل ایدی و ساخت apple id معتبر آمریکا

  An Apple ID is the personal account you use to access Apple providers like the App Retailer, iTunes Keep, iCloud, iMessage, the Apple On the web Retailer, FaceTime, and far more. It involves the electronic mail tackle and password you use to signal in,…

 20. ترمیم مو به بهترین روش برای آقایان و ب…

  An simple way that you can avert your hair from falling out is to therapeutic massage your scalp for 5 minutes daily. Undertaking this helps blood flow to the scalp, which is essential in stopping hair decline. It is very best for you to massage your s…

 21. {Avoid|Steer clear of|Stay away from|Keep away from} {wearing|sporting|donning|putting on} {clothing|clothes|apparel|garments} that is {restricting|limiting|proscribing} {around|about|close to|all around} your {abdomen|stomach}. {Wear|Put on|Dress in…

  Limit the sum of liquid you consume with all your meals. Way too a lot liquid can result in the stomach to grow to be significantly way too full, which boosts your odds of suffering from acid reflux symptoms. You should only allow oneself to have modes…